Skip to content

Deskundig en creatief advies

  1. Advies
  2. Diensten
  3. Inmetingen
  4. Planontwikkeling
  5. Visualisatie

Voordat u het werk gaat gunnen wilt u weten wat u krijgt en wat het kost. Ook de manier waarop het infrastructurele, milieutechnische of bouwkundige product gemaakt wordt is van belang. Evenals de communicatie met omwonenden en gebruikers.

Als het aan ons ligt vormen we daarvoor een bouwteam om gezamenlijk tot een ontwerp te komen. Uitgangspunt is dat de uitvoering, de communicatie en de oplevering voldoen aan uw verwachtingen. Dit stemmen we af voordat u beslist aan wie u de opdracht gunt.

Bouwteam samen met u

Verschillende disciplines komen samen in het bouwteam. U als opdrachtgever werkt samen met deskundigen aan het ontwerp van de uitvoering van het project.

Wij zullen ons uiterste best doen u inzicht te geven in mogelijke oplossingen en gevolgen, zodat u een goede afweging kunt maken. Aspecten die we inzichtelijk maken zijn efficiency, kwaliteit, technieken, uitvoering, communicatie, kostenbesparing en duurzaamheid.

Te mooi om waar te zijn?

Nee. Dit proces heeft voor ons ook veel voordelen. We kunnen onze expertise laten zien. En we weten voordat we het project uitvoeren van beide kanten precies waar we aan toe zijn. Door efficiency realiseren we een kostenbesparing waar we gezamenlijk van profiteren.

Uit ervaring weten we dat we hiermee onze kans op het gegund krijgen van de opdracht vergroten en een tevreden klant krijgen. U bent tevreden over het gerealiseerde werk. Wij maken kans op een langdurige klantrelatie. En dat is uiteindelijk ons ultieme doel en de basis van ons succes.

Kom in contact
Neem voor meer informatie contact op met
Emiel Mulder
ONTWERPLEIDER