Start met graven, Justdiggit!

Ons geschenk dit jaar is een schep, een schep om te graven tegen klimaatverandering. Graven tegen klimaatverandering, dat doet Justdiggit.
In ons bedrijf, in onze projecten zijn we hier steeds mee bezig. Klimaatadaptieve oplossingen, daar werken wij graag aan mee. Ook jij kunt nu mee doen! Haal jij met deze schep een tegel eruit, en plaats je groen er voor terug? Met iedere schep doneren wij aan Justdiggit zodat zij door kunnen blijven graven tegen klimaatverandering.

Ga naar Justdiggit.org

Trots op deze samenwerking.

We zijn trots dat we samen met Justdiggit en BTN zijn gekomen tot dit unieke geschenk. Met iedere schep schenken wij één bund aan Justdiggit. Een bund is een uitgegraven halve maan waar water in blijft staan zodat het droge land in verschillende landen in Afrika weer groen wordt. Maar ook in Nederland mag en moet het groener. Daarom schenken wij een bund aan Justdiggit en een schep aan jou! Want vergroening begint in onze eigen achtertuin! Een tegel eruit, groen erin! Samen maken we de wereld weer groener. Start met graven, Justdiggit!

Inmiddels zijn er 1000 bunds, 1 bund per schep, aangeschaft waarmee we het vergroeningsproject 'The Enkii Area' in Kenia ondersteunen.
Een bund is een halvemaanvormige kuil waarin water opgelagen wordt. Doordat het water blijft staan, wordt de grond weer, soms met behulp van zaden, weer vruchtbaar.
Meer informatie over dit project van Justdiggit waar er samen met 140 Masaai boeren wordt gegraven voor vergroening? Kijk op https://lnkd.in/gRrcBiy

DIT DOET JUSTDIGGIT

BEKIJK DE VIDEOBOODSCHAP VAN JUSTDIGGIT VOOR NTP