N315 Neede Rietmolen

lopend project
naar overzicht
Opdrachtgever
Provincie Gelderland
locatie
Neede
start werkzaamheden
01-03-2021
geplande oplevering
Juli 2021

Project Omschrijving

1 Maart zijn we gestart met het project 'N315 Neede - Rietmolen'. Het traject van de Haaksbergseweg vanaf Neede tot aan de N18 zal worden verbreed van 6 naar 7,50 meter. Ook verleggen en verbreden we het naastgelegen fietspad.
Daarnaast komt er een rotonde ter hoogte van de aansluiting met Rietmolen en de Munsterdijk/Achterste Russchemorsdijk.  Om dit te kunnen realiseren worden ook aanwezige sloten verlegd en nieuwe duikers aangebracht.

Door deze werkzaamheden is de Haaksbergseweg tussen de komgrens van Neede en de aansluiting met N18 afgesloten voor alle verkeer tussen 1 maart en 31 juli. Alle aanwonenden op dit traject zijn persoonlijk benaderd en geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en bereikbaarheid van hun pand of huis.

Alternatieve routes en het laatste nieuws zijn te zien op de app die speciaal voor dit project is ontwikkeld: 'NTP N315 Neede-Rietmolen'. (te downloaden via Playstore of de Appstore)
Ook verkeersregelaars ter plekke kunnen flyers uitdelen waarop de omleidingsroute staat aangegeven.Neem voor meer informatie contact op met André Sprukkelhorst

Projectleider
0651518861 stuur mij een email