Rioleringswerkzaamheden Nijmeegsestraat Gendt

lopend project
naar overzicht
Opdrachtgever
Gemeente Lingewaard
locatie
Gendt
start werkzaamheden
09-11-2020
geplande oplevering
Juli 2021

Project Omschrijving

In de Nijmeegsestraat en de Markt in Gendt moet de wegconstructie en het riool vervangen worden. De werkzaamheden starten op 9 november en zijn medio 2021 gereed.

Werkzaamheden

De wegconstructie en het riool in de Nijmeegsestraat en de Markt zijn slecht. Daarom worden ze vervangen. Ook wordt er een extra regenwaterriool aangelegd. Via dit riool gaat het schone regenwater afgevoerd worden naar de sloot langs de Nijmeegsestraat, tussen Vleumingen en de Kruisstraat. Tegelijk gebruiken we deze werkzaamheden om de weginrichting te verbeteren.

Planning

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Er komen in totaal 8 fases. Wij starten op 9 november met fase 1. We verwachten dat het werk medio juli 2021 klaar is. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Nijmeegsestraat. Er worden omleidingsroutes gemaakt. Deze gaan wij met borden aangeven. Ook de busroute zal tijdelijk anders zijn waardoor er haltes vervallen. De bus krijgt een tijdelijke halte in de Hendrik Braamstraat.

Werkzaamheden Liander
Liander is nog druk bezig met werkzaamheden in de Nijmeegsestraat. Ze zijn de gasleiding en laag- en middenspanningkabels aan het vervangen. Liander denkt dat ze in februari 2021 klaar zijn. Liander is vooral onder het voetpad aan het werk. Liander zorgt zelf voor informatie naar de bewoners over deze werkzaamheden.

Neem voor meer informatie contact op met Rob van Moerkerk

Projectleider
0642660669 stuur mij een email