Skip to content

Asfaltonderhoud Stadsbrink – Ritzema Bosweg Wageningen

Lopend project Wageningen
Opdrachtgever Gemeente Wageningen
Locatie Wageningen
Start Werkzaamheden 17 April
Oplevering 26 April

In opdracht van de gemeente Wageningen gaan wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Stadsbrink. De werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de verhardingen te waarborgen.

Omdat de Stadsbrink een belangrijke ontsluitingsweg is hebben we samen met de gemeente er voor gekozen om de werkzaamheden in de nacht van 21:00 uur tot 5:00 uur uit te voeren. Overdag worden er geen werkzaamheden uitgevoerd die de doorstroming belemmeren.

Omleiding en bereikbaarheid Busstation

Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding ingesteld (zie bijlage). De omleiding is via de Kortenoord Allee – Nijenoord, Allee – Diedenweg en vice versa. De Bussen die van en naar het busstation rijden worden begeleid door verkeersregelaars, dus de bussen blijven rijden. De werkzaamheden worden in twee delen uitgevoerd, eerst fase 1 en daarna fase 2 (zie bijlage). Vanaf 17 april t/m 26 april worden de werkzaamheden uitgevoerd (in het weekend wordt er niet gewerkt).

De werkzaamheden omvatten:

  • Verwijderen en aanbrengen nieuwe asfaltverharding
  • Verwijderen en aanbrengen nieuwe ronde putafdekkingen  
  • Aanbrengen nieuwe markering
  • Aanbrengen nieuwe detectie lussen voor de verkeersregelinstallatie

Wij begrijpen dat de werkzaamheden overlast zullen veroorzaken maar doen er alles aan om dit tot het minimum te beperken.

Neem voor meer informatie contact op met
Edwin Leenders
Projectleider