Skip to content

Duurzame herinrichting bushalte Rijnstraat

Lopend project bushalte rijnstraat arnhem
Opdrachtgever Gemeente Arnhem
Locatie bushalte rijnstraat arnhem
Start Werkzaamheden 25 oktober 2022
Oplevering medio 2022

Projectomschrijving

In samenwerking met de gemeente Arnhem zal NTP vanaf 25 oktober 2021 werkzaamheden uitvoeren aan de bushalte Rijnstraat, aan het begin van de Nelson Mandelabrug

Wat gaan we doen?

De twee bushaltes Rijnstraat krijgen een groene make-over. De rijbaan wordt vernieuwd, de trap in de brug wordt verplaatst naar de oostzijde en er komen bomen, struiken en planten rondom de bushaltes. Zo worden de bushaltes groen en koel in plaats van een versteende hitteplek.

Wanneer?

In de herfstvakantie, tussen maandag 25 oktober en zaterdag 30 oktober (uitloop naar zondag 31 oktober), wordt de rijbaan vervangen door prefab betonelementen. De overige werkzaamheden, zoals het vergroenen van de bushalte en het aanleggen van de trap, worden in het voorjaar van 2022 uitgevoerd.

Wat betekent dit?

In de herfstvakantie zijn de bushaltes Rijnstraat tijdelijk gesloten. De omliggende haltes zijn wel gewoon toegankelijk. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07:00 en 22:00 uur. Deze werkzaamheden kunnen tot (geluids)overlast leiden, helaas is dit niet altijd te voorkomen. Hiervoor vragen wij uw begrip en wij zullen proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Neem voor meer informatie contact op met
Rob van Moerkerk
Projectleider
Neem voor meer informatie contact op met
Bob van der Eerden
Uitvoerder