Ontwerper

  • Hattem / Zevenaar of Enschede
  • 32-40 uur
solliciteer online

Wil jij als zelfstandig ontwerper werken in een organisatie waarbij we samen met onze klanten op zoek gaan naar de beste oplossing?

We zoeken voor ORBIS Engineering per direct een enthousiaste ontwerper. ORBIS is onderdeel van de NTP Groep. We geloven binnen NTP dat het beste eindresultaat ontstaat door samen te werken, met klanten en met collega’s, en hierin altijd de eindgebruiker voorop te stellen. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en elkaar aanvullen waar dat nodig is, zorgt in onze ogen voor succesvol werken.

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten en lopende (bouwteam)projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste ontwerper voor civiele projecten zoals het bouw- en woonrijp maken van projectlocaties, reconstructies en onderhoud en herinrichtingen.

Als zelfstandig ontwerper heb je een breed takenpakket:

* Je coördineert projecten in samenspraak met de projectleider. Hierin heb je een grote mate van zelfstandigheid.

* Je maakt en controleert tekeningen, bestekken en staten van hoeveelheden.

* Je bent betrokken bij projectoverleggen tijdens de aanbestedingsfase en de realisatie van een project en verleent ondersteuning bij diverse werkzaamheden op de afdeling.

* Je onderhoudt projectgebonden contacten met de opdrachtgevers.

* Je stemt af met onder andere overheidsinstanties over het verkrijgen van vergunningen en goedkeuringen en levert een belangrijke bijdrage aan het ontwerpproces van projecten

Kortom; je krijgt alle kansen om jezelf breed te ontwikkelen en in te zetten.

Wat vragen wij van jou?

• MBO/HBO werk- en denkniveau verkregen door studie of door ervaring.

• Kennis van en ervaring met AutoCad (waaronder Civil 3D).

• Kennis van en ervaring met de RAW-systematiek.

• Verder ben je creatief, kun je uitstekend in teamverband opereren en heb je affiniteit met de GWW- sector/Infratechniek en eventueel Milieutechniek.

• Je bent een zelfstandige en stabiele factor.

Zit je momenteel nog niet op dit niveau maar wil je hier wel graag naar toe groeien dan nodigen wij je uit om toch te solliciteren!

ORBIS biedt uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden. We geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. NTP kent een informele bedrijfscultuur; je voelt je snel thuis in onze organisatie!

Belangstelling? Neem contact op met Emiel Mulder, telefoon 06-51296057 of e.mulder@ntp.nl.

Of stuur je CV naar:

NTP
De Netelhorst 2
8051 KE Hattem

e-mail e.smook@ntp.nl

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


solliciteer online