'NTP zorgt voor goede begeleiding'


Ook stage lopen bij NTP?
'Ik ben Sander Gerritsen (20 jaar). Ik ben begonnen bij NTP tijdens mijn stageperiode in het 3e jaar van de Mbo-opleiding Middenkader­functionaris Infra op het Deltion college in Zwolle. Deze stageperiode duurde 6 maanden. Ik ben begonnen in de uitvoering en in de loop van mijn stageperiode ben ik verder gegaan bij NTP Advies. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd en heb ik een leuke tijd gehad met fijne collega’s die mij goed hebben begeleid. Na mijn stage heb ik een 0-uren contract gekregen en heb ik in mijn 4de jaar nog een keer 6 maanden stagegelopen bij NTP.

Tijdens mijn stage kreeg ik verschillende opdrachten waarmee ik zelfstandig bezig kon. Als ik een vraag had was er altijd wel een collega die mij kon helpen of feedback kon geven. Ook kreeg ik de vrijheid om verschillende dingen te doen en had ik contact met verschillende collega’s.

Momenteel doe ik de studie Civiele techniek op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarnaast werk ik nog ongeveer 10-15 uur per week bij NTP. Het studeren en werken is goed met elkaar te combineren. Ik kan zelf aangeven wanneer ik kan werken en NTP is erg flexibel. Doordat ik naast mijn studie bij NTP werk, zie ik hoe de dingen die ik leer worden toegepast in de praktijk en doe ik alvast werkervaring op.'